Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorСема, Оксана Василівна
dc.contributor.authorSachko, Anastasiia
dc.contributor.authorВакарик, Надія Михайлівна
dc.date.accessioned2022-08-16T17:24:27Z
dc.date.available2022-08-16T17:24:27Z
dc.date.issued2022-05
dc.identifier.isbn978-617-8010-96-6
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4628
dc.publisher"Середняк Т.К."uk_UA
dc.subjectкавові зернаuk_UA
dc.subjectобсмажуванняuk_UA
dc.subjectростерuk_UA
dc.titleВплив параметрів процесу обсмаження на фізико-хімічні показники кавиuk_UA
dc.typeThesisuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу