Прооксидантно-антиоксидантний статус у печінці щурів за дії бензоату натрію й аскорбінової кислоти.
dc.contributor.author | Кеца, Оксана Віталіївна | |
dc.contributor.author | Гуслякова, А. П. | |
dc.contributor.author | Швець, А.О. | |
dc.date.accessioned | 2022-11-20T12:26:48Z | |
dc.date.available | 2022-11-20T12:26:48Z | |
dc.date.issued | 2022-05 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5860 | |
dc.description.abstract | Тези міжнародної конференції | uk_UA |
dc.title | Прооксидантно-антиоксидантний статус у печінці щурів за дії бензоату натрію й аскорбінової кислоти. | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Наукові праці
Наукові публікації співробітників інституту