• українська
    • English
  • English 
    • українська
    • English
  • Login
View Item 
  •   ARCher Home
  • Географічний факультет
  • Наукові праці
  • View Item
  •   ARCher Home
  • Географічний факультет
  • Наукові праці
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ СТВОРЕННЯ І ПРОСУВАННЯ КОНЦЕПТУАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (на прикладі бару в м. Чернівці)

Thumbnail
View/Open
"тези на конференції" (368.3Kb)
Date
2022-12-20
Author
Круль, Галина
Криницький, Владислав
Metadata
Show full item record
Abstract
В доповіді розглянута коротка історія виникнення барів та їхня роль у громадському житті європейського та американського суспільства. Приділена увага закладам даного типу в м. Чернівці та їхнім особливостям за часів правління Австро-Угорської імперії та панування Румунії. Наголошується на ролі концептуальних закладів у сучасному суспільстві для приваблення значної кількості туристів та задоволення потреб місцевого населення. В тезах також зазначаються найбільш ефективні засоби просування новостворених закладів ресторанного господарства та виокремлені перспективні напрямки розвитку ресторанного ринку на території згаданого регіону.
URI
https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6454
Collections
  • Наукові праці

ARCher software copyright © 2021  ChNU
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of ARCherCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

ARCher software copyright © 2021  ChNU
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV