СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ СТВОРЕННЯ І ПРОСУВАННЯ КОНЦЕПТУАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (на прикладі бару в м. Чернівці)
Переглянути
Дата
2022-12-20Автор
Круль, Галина
Криницький, Владислав
Metadata
Показати повний опис матеріалуКороткий опис(реферат)
В доповіді розглянута коротка історія виникнення барів та їхня роль у громадському житті європейського та американського суспільства. Приділена увага закладам даного типу в м. Чернівці та їхнім особливостям за часів правління
Австро-Угорської імперії та панування Румунії. Наголошується на ролі концептуальних закладів у сучасному суспільстві для приваблення значної кількості туристів та задоволення потреб місцевого населення. В тезах також зазначаються найбільш ефективні засоби просування новостворених закладів ресторанного господарства та виокремлені перспективні напрямки розвитку ресторанного ринку на території згаданого регіону.