dc.contributor.author | Галиць, Анна Георгіївна | |
dc.date.accessioned | 2024-12-12T16:12:54Z | |
dc.date.available | 2024-12-12T16:12:54Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Галиць,А. (2024). Готельно-ресторанний менеджмент: аналіз ефективності управлінських рішень (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Гетьман»). Магістерська робота, Географічний факультет Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11115 | |
dc.description.abstract | В роботі розглянуто теоретико-методичні аспекти готельно-ресторанного менеджменту, проведено аналіз ефективності управлінських рішень у сфері готельного та ресторанного бізнесу. Досліджено ключові фактори, що впливають на прийняття управлінських рішень, обґрунтовано використання сучасних інноваційних підходів до управління. Запропоновано рекомендації щодо оптимізації бізнес-процесів і підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного сектору. | uk_UA |
dc.description.sponsorship | Економічної географії та екологічного менеджменту | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний менеджмент, управлінські рішення, ефективність, інновації, оптимізація. | uk_UA |
dc.title | Готельно-ресторанний менеджмент: аналіз ефективності управлінських рішень (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Гетьман») | uk_UA |
dc.title.alternative | «Hotel and Restaurant Management: Analysis of the Effectiveness of Managerial Decisions» (on the example of the hotel and restaurant complex «Hetman»). | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |