Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorГалиць, Анна Георгіївна
dc.date.accessioned2024-12-12T16:12:54Z
dc.date.available2024-12-12T16:12:54Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.citationГалиць,А. (2024). Готельно-ресторанний менеджмент: аналіз ефективності управлінських рішень (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Гетьман»). Магістерська робота, Географічний факультет Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковичаuk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11115
dc.description.abstractВ роботі розглянуто теоретико-методичні аспекти готельно-ресторанного менеджменту, проведено аналіз ефективності управлінських рішень у сфері готельного та ресторанного бізнесу. Досліджено ключові фактори, що впливають на прийняття управлінських рішень, обґрунтовано використання сучасних інноваційних підходів до управління. Запропоновано рекомендації щодо оптимізації бізнес-процесів і підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного сектору.uk_UA
dc.description.sponsorshipЕкономічної географії та екологічного менеджментуuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний менеджмент, управлінські рішення, ефективність, інновації, оптимізація.uk_UA
dc.titleГотельно-ресторанний менеджмент: аналіз ефективності управлінських рішень (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Гетьман»)uk_UA
dc.title.alternative«Hotel and Restaurant Management: Analysis of the Effectiveness of Managerial Decisions» (on the example of the hotel and restaurant complex «Hetman»).uk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу