Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorСема, Оксана Василівна
dc.contributor.authorKobasa, Igor
dc.date.accessioned2021-12-23T20:40:47Z
dc.date.available2021-12-23T20:40:47Z
dc.date.issued2019-10
dc.identifier.citationОксана Сема, Ігор Кобаса Купажовані олії та їх фізико-хімічні властивості. Тези доповідей V Міжнародної науково-технічної конференції (Стан і перспективи харчової науки та промисловості), 10–11 жовтня 2019 року. Тернопіль. – С. 43.uk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3166
dc.description.sponsorshipХімічного аналізу, експертизи та безпеки харчововї продукціїuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleКупажовані олії та їх фізико-хімічні властивостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу