Показати скорочений опис матеріалу
Купажовані олії та їх фізико-хімічні властивості
dc.contributor.author | Сема, Оксана Василівна | |
dc.contributor.author | Kobasa, Igor | |
dc.date.accessioned | 2021-12-23T20:40:47Z | |
dc.date.available | 2021-12-23T20:40:47Z | |
dc.date.issued | 2019-10 | |
dc.identifier.citation | Оксана Сема, Ігор Кобаса Купажовані олії та їх фізико-хімічні властивості. Тези доповідей V Міжнародної науково-технічної конференції (Стан і перспективи харчової науки та промисловості), 10–11 жовтня 2019 року. Тернопіль. – С. 43. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3166 | |
dc.description.sponsorship | Хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчововї продукції | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Купажовані олії та їх фізико-хімічні властивості | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Наукові праці
Наукові публікації співробітників інституту