Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorСема, Оксана Василівна
dc.contributor.authorSachko, Anastasiia
dc.date.accessioned2022-02-02T18:09:35Z
dc.date.available2022-02-02T18:09:35Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationФахова ознайомча та технологічна практика зі спеціальності «Харчові технології»: методичні рекомендації та допоміжні матеріали / уклад.: О.В. Сема, А.В. Сачко. Чернівці :Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022. 32 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3683
dc.description.abstractМетодичні рекомендації містять вказівки щодо порядку проходження фахової ознайомчої та технологічної (виробничої) практик та оформлення звітної документації. Для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної форми навчання.uk_UA
dc.publisherВидавництво та друкарня Чернівецького національного університетуuk_UA
dc.subjectфахова ознайомча практикаuk_UA
dc.subjectтехнологічна практикаuk_UA
dc.titleФахова ознайомча та технологічна практика зі спеціальності «Харчові технології»: методичні рекомендації та допоміжні матеріалиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу