Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorВоробець, Марія Михайлівна
dc.contributor.authorВолощук, Анатолій Григорович
dc.contributor.authorГорлій, А.С.
dc.date.accessioned2022-02-03T17:47:25Z
dc.date.available2022-02-03T17:47:25Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3705
dc.description.abstractНаведено рекомендації до лабораторних робіт з курсу “Хімічний аналіз продуктів харчування”. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю “Харчові технології та інженерія”.uk_UA
dc.subjectм’ясні продуктиuk_UA
dc.subjectмолочні продуктиuk_UA
dc.subjectякісний та кількісний аналіз вуглеводівuk_UA
dc.titleХімічний аналіз продуктів харчування: метод. рекомендації до лаб. робітuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу