Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorВоробець, Марія Михайлівна
dc.contributor.authorKobasa, Igor
dc.contributor.authorДійчук, Володимир Васильович
dc.contributor.authorSachko, Anastasiia
dc.contributor.authorВодянка, Л.Д.
dc.date.accessioned2022-02-03T17:56:26Z
dc.date.available2022-02-03T17:56:26Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3706
dc.description.abstractВидання містить рекомендації до низки лабораторних робіт спецкурсу Аналіз природних об’єктів і продуктів харчування для студентів спеціальності 102 Хімія. Можуть бути корисні студентам спеціальностей 181 Харчові технології, 014.06 Середня освіта (хімія) та для учнів Малої Академії Наук України.uk_UA
dc.subjectаналіз природних об’єктівuk_UA
dc.subjectаналіз продуктів харчуванняuk_UA
dc.titleАналіз природних об’єктів і продуктів харчування: метод. реком. до лабор. робітuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу