Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorБорук, Сергій Дмитрович
dc.contributor.authorВоробець, Марія Михайлівна
dc.contributor.authorДійчук, Володимир Васильович
dc.contributor.authorСема, Оксана Василівна
dc.date.accessioned2022-02-04T18:22:41Z
dc.date.available2022-02-04T18:22:41Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3790
dc.description.abstractПосібник містить відомості про регулювання візуальними та смаковими характеристиками харчової продукції, спосіб досягнення необхідних органолептичних характеристик – використання харчових добавок різної природи. Розглянута будова, властивості та правила застосування харчових добавок різної природи. Для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання.uk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectконсервантиuk_UA
dc.subjectемульгаториuk_UA
dc.subjectбарвникиuk_UA
dc.titleХімія смаку, кольору і запаху: навч. посібникuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу