Show simple item record

dc.contributor.authorБорук, Сергій Дмитрович
dc.date.accessioned2022-02-04T18:51:51Z
dc.date.available2022-02-04T18:51:51Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3792
dc.description.abstractМетодичні вказівки до практичних робіт для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про розрахунок безпечних значень параметрів технологічних процесів, визначення норм оплати праці з урахуванням умов трудового процесу.uk_UA
dc.subjectуправління охороною праціuk_UA
dc.titleІнженерія безпеки та охорона праці: методичні вказівки до практичних занятьuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record