Інженерія безпеки та охорона праці: методичні вказівки до практичних занять
dc.contributor.author | Борук, Сергій Дмитрович | |
dc.date.accessioned | 2022-02-04T18:51:51Z | |
dc.date.available | 2022-02-04T18:51:51Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3792 | |
dc.description.abstract | Методичні вказівки до практичних робіт для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про розрахунок безпечних значень параметрів технологічних процесів, визначення норм оплати праці з урахуванням умов трудового процесу. | uk_UA |
dc.subject | управління охороною праці | uk_UA |
dc.title | Інженерія безпеки та охорона праці: методичні вказівки до практичних занять | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Навчально-методичне забезпечення
Навчально-методичне забезпечення дисциплін викладачами інституту