dc.contributor.author | Федоров, Віктор Михайлович | |
dc.contributor.author | Kobasa, Igor | |
dc.contributor.author | Дійчук, Володимир Васильович | |
dc.date.accessioned | 2022-02-16T18:05:32Z | |
dc.date.available | 2022-02-16T18:05:32Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4064 | |
dc.description.abstract | Подано теоретичні відомості та рекомендації до лабораторних робіт з курсу «Наукові основи харчових технологій». Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету | uk_UA |
dc.title | Наукові основи харчових технологій : навч.-метод. посібник | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |