Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorSema, Oksana
dc.contributor.authorAksonova, Olena
dc.date.accessioned2022-11-11T18:19:53Z
dc.date.available2022-11-11T18:19:53Z
dc.date.issued2022-10
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5249
dc.publisherІнноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: Наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених (м. Харків, 26 жовтня 2022 р.)uk_UA
dc.titleImprovement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberryuk_UA
dc.typeThesisuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу