Show simple item record

dc.contributor.authorSema, Oksana
dc.contributor.authorAksonova, Olena
dc.date.accessioned2022-11-11T18:28:15Z
dc.date.available2022-11-11T18:28:15Z
dc.date.issued2022-10
dc.identifier.isbn978-617-7875-41-2
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5250
dc.publisherМ-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя. Тернопіль: ФОП Паляниця В. А.uk_UA
dc.titleІнновації в технології льодяникової карамелі на основі ізомальтитолу та рослинної добавки барбарису звичайногоСтан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей VІ Міжнародної науково-технічної конференції. (м. Тернопіль, 22– 23 вересня 2022 року)uk_UA
dc.typeThesisuk_UA


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record