Показати скорочений опис матеріалу
Інновації в технології льодяникової карамелі на основі ізомальтитолу та рослинної добавки барбарису звичайногоСтан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей VІ Міжнародної науково-технічної конференції. (м. Тернопіль, 22– 23 вересня 2022 року)
dc.contributor.author | Sema, Oksana | |
dc.contributor.author | Aksonova, Olena | |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T18:28:15Z | |
dc.date.available | 2022-11-11T18:28:15Z | |
dc.date.issued | 2022-10 | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-41-2 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5250 | |
dc.publisher | М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя. Тернопіль: ФОП Паляниця В. А. | uk_UA |
dc.title | Інновації в технології льодяникової карамелі на основі ізомальтитолу та рослинної добавки барбарису звичайногоСтан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей VІ Міжнародної науково-технічної конференції. (м. Тернопіль, 22– 23 вересня 2022 року) | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Навчально-методичне забезпечення
Навчально-методичне забезпечення дисциплін викладачами інституту