Show simple item record

dc.contributor.authorРуснак, Наталія Олександрівна
dc.date.accessioned2022-11-14T16:31:29Z
dc.date.available2022-11-14T16:31:29Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationРуснак Н. Засадничі прийоми аналізу кулінарної народної термінології. Рідне слово в етнокультурному вимірі : збірник наукових праць / Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка. Дрогобич: По́світ, 2022. С. 140–150.uk_UA
dc.identifier.issn2411-4758
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5408
dc.description.abstractЗапропоновані в статті прийоми аналізу кулінарної народної термінології уможливлюють системний опис цього лексико-семантичного угруповання. Джерельною базою послугувала буковинська народна кулінарна номенклатура, яка реалізує відомості про матеріальну культуру буковинців.uk_UA
dc.description.sponsorshipКафедра сучасної української мовиuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДрогобич: По́світuk_UA
dc.subjectкультурний термінuk_UA
dc.subjectномінаціяuk_UA
dc.subjectлінгвокультурологічний аналізuk_UA
dc.subjectструктурний аналізuk_UA
dc.subjectкомпонентний аналізuk_UA
dc.subjectдистрибутивний аналізuk_UA
dc.subjectсловотвірний аналізuk_UA
dc.subjectзіставний методuk_UA
dc.subjectсемаuk_UA
dc.subjectзапозиченняuk_UA
dc.titleЗасадничі прийоми аналізу кулінарної народної термінологіїuk_UA
dc.title.alternativeBASIC METHODS OF CULINARY FOLK TERMINOLOGY’S ANALYSISuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record