Показати скорочений опис матеріалу
Засадничі прийоми аналізу кулінарної народної термінології
dc.contributor.author | Руснак, Наталія Олександрівна | |
dc.date.accessioned | 2022-11-14T16:31:29Z | |
dc.date.available | 2022-11-14T16:31:29Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Руснак Н. Засадничі прийоми аналізу кулінарної народної термінології. Рідне слово в етнокультурному вимірі : збірник наукових праць / Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка. Дрогобич: По́світ, 2022. С. 140–150. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2411-4758 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5408 | |
dc.description.abstract | Запропоновані в статті прийоми аналізу кулінарної народної термінології уможливлюють системний опис цього лексико-семантичного угруповання. Джерельною базою послугувала буковинська народна кулінарна номенклатура, яка реалізує відомості про матеріальну культуру буковинців. | uk_UA |
dc.description.sponsorship | Кафедра сучасної української мови | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Дрогобич: По́світ | uk_UA |
dc.subject | культурний термін | uk_UA |
dc.subject | номінація | uk_UA |
dc.subject | лінгвокультурологічний аналіз | uk_UA |
dc.subject | структурний аналіз | uk_UA |
dc.subject | компонентний аналіз | uk_UA |
dc.subject | дистрибутивний аналіз | uk_UA |
dc.subject | словотвірний аналіз | uk_UA |
dc.subject | зіставний метод | uk_UA |
dc.subject | сема | uk_UA |
dc.subject | запозичення | uk_UA |
dc.title | Засадничі прийоми аналізу кулінарної народної термінології | uk_UA |
dc.title.alternative | BASIC METHODS OF CULINARY FOLK TERMINOLOGY’S ANALYSIS | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Наукові праці
Наукові публікації співробітників факультету