Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorПідгірна, Валентина Никифорівна
dc.contributor.authorФіліпчук / Filipchuk, Наталія / Natalia
dc.date.accessioned2022-11-18T09:01:54Z
dc.date.available2022-11-18T09:01:54Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationФіліпчук Н.В., Підгірна В.Н. Популяризація гастрономічного бізнесу: реалії сьогодення та перспективи розвитку гастрономічного туризму. Міжнародна науково-практична конференція «Потенціал сталого розвитку в умовах регіональних і глобальних викликів», Чернівці- Сучава, 2022. РР. 119-121. URL: https://drive.google.com/file/d/1uJIGynI195jsGpnIZVLv57vPnuMW4kyJ/view?usp=sharinguk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5703
dc.descriptionЕкономічної географії та екологічного менеджментуuk_UA
dc.description.abstractНа сьогодні, туризм став невід’ємною частиною життя людей, адже щодня тисячі людей здійснюють різноманітні подорожі, як наслідок гастрономічний туризм стає все більш популярним серед туристів. Також, гастротуризм має вагоме значення для економіки країни, оскільки може сприяти надходженню фінансових ресурсів до бюджетів різних рівнів. Однак спалах хвороби коронавірусу COVID-19 по всьому світу переформував міжнародні тенденції розвитку ринку гастрономічного туризму. Над вивченнями базових аспектів розвитку гастрономічного туризму, працювали вітчизняні науковці та дослідники, це зокрема: Г.Вишневськa, В. Постова, І.Кoмaрніцький, В. Кoрнілова, , Т. Куклінa, Г.Фесенко. Гастрономічний туризм – це подорож по різних країнах для знайомства з особливостями місцевої кухні, різноманітними кулінарними традиціями, з метою відвідати унікальні для приїжджої людини страви або продукти [1].uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧернівецький національний університет імені Юрія Федьковича,uk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectтуристична індустріяuk_UA
dc.subjectрестораниuk_UA
dc.titleПОПУЛЯРИЗАЦІЯ ГАСТРОНОМІЧНОГО БІЗНЕСУ, РЕАЛІЇ СЬОГОДЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ ІЗ ВРАХУВАННЯМ МІЖНАРОДНОГО ДОСВІДУuk_UA
dc.title.alternativeПОПУЛЯРИЗАЦІЯ ГАСТРОНОМІЧНОГО БІЗНЕСУ, РЕАЛІЇ СЬОГОДЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ ІЗ ВРАХУВАННЯМ МІЖНАРОДНОГО ДОСВІДУuk_UA
dc.typeThesisuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу