Показати скорочений опис матеріалу
Харчові технології: особливості виготовлення й оцінка якості рослинних жирів та цукру
dc.contributor.author | Sachko, Anastasiia | |
dc.contributor.author | Sema, Oksana | |
dc.contributor.author | Воробець, Марія Михайлівна | |
dc.date.accessioned | 2023-11-02T16:25:20Z | |
dc.date.available | 2023-11-02T16:25:20Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Харчові технології: особливості виготовлення й оцінка якості рослинних жирів та цукру / укл. : Сачко А.В., Сема О.В., Воробець М.М. Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича, 2023. 171 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7575 | |
dc.description.abstract | Посібник містить відомості про базові технології олійно-жирових і цукрових виробництв: відомості про сировину, технологічні лінії, обладнання, яке використовують, дані про властивості готової продукції та принципи оцінки її якості. Розкриваються особливості виготовлення та оцінка якості рослинних олій і продуктів на їх основі, цукру та льодяникової карамелі. Для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 181 – Харчові технології денної та заочної форм навчання. | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету | uk_UA |
dc.subject | олійно-жирові технології | uk_UA |
dc.subject | цукрове виробництво | uk_UA |
dc.title | Харчові технології: особливості виготовлення й оцінка якості рослинних жирів та цукру | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Долучені файли
-
Навчально-методичне забезпечення
Навчально-методичне забезпечення дисциплін викладачами інституту