Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorSachko, Anastasiia
dc.contributor.authorSema, Oksana
dc.contributor.authorВоробець, Марія Михайлівна
dc.date.accessioned2023-11-02T16:25:20Z
dc.date.available2023-11-02T16:25:20Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationХарчові технології: особливості виготовлення й оцінка якості рослинних жирів та цукру / укл. : Сачко А.В., Сема О.В., Воробець М.М. Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича, 2023. 171 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7575
dc.description.abstractПосібник містить відомості про базові технології олійно-жирових і цукрових виробництв: відомості про сировину, технологічні лінії, обладнання, яке використовують, дані про властивості готової продукції та принципи оцінки її якості. Розкриваються особливості виготовлення та оцінка якості рослинних олій і продуктів на їх основі, цукру та льодяникової карамелі. Для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 181 – Харчові технології денної та заочної форм навчання.uk_UA
dc.publisherВидавництво та друкарня Чернівецького національного університетуuk_UA
dc.subjectолійно-жирові технологіїuk_UA
dc.subjectцукрове виробництвоuk_UA
dc.titleХарчові технології: особливості виготовлення й оцінка якості рослинних жирів та цукруuk_UA
dc.typeBookuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу