Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorФень, Катерина Сергіївна
dc.contributor.authorFen, Kateryna
dc.date.accessioned2022-01-21T10:53:27Z
dc.date.available2022-01-21T10:53:27Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.issn2309-1533
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3415
dc.description.abstractЕкономічна безпека, як системна категорія, сформована з різноманітних підсистем, які можна класифікувати й за галузевою належністю. Однією з ключових підсистем національної економіки є харчова промисловість, що формує близько 8% ВВП, щороку стабільно нарощує обсяги виробництва й реалізації продукції (частка галузі в обсязі реалізованої промислової продукції становить близько 21,3%) та є стратегічно важливою галуззю національного господарства. З огляду на це виникає необхідність в розробці науково обґрунтованого підходу до вдосконалення організаційно-економічного механізму зміцнення економічної безпеки харчової промисловості України.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherНауково-виробничий журнал «Інноваційна економіка».uk_UA
dc.relation.ispartofseriesВип. №3-4.;С. 188-194.
dc.titleСтратегія формування іміджу в системі зміцнення економічної безпеки підприємств харчової промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeСтратегія формування іміджу в системі зміцнення економічної безпеки підприємств харчової промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу