Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorLiubov, Vodianka
dc.contributor.authorAntochova, Irina
dc.contributor.authorSybyrka, Liudmyla
dc.date.accessioned2022-02-06T11:33:21Z
dc.date.available2022-02-06T11:33:21Z
dc.date.issued2021-12
dc.identifier.citationВодянка Л.Д., Сибирка Л.А., Антохова І.М. Брендинг як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємства. Бізнес-навігатор. 2021. Випуск № 6 (67). С. 76-80uk_UA
dc.identifier.issn2522-4751
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3806
dc.description.abstractУ статті розглядається один із нецінових методів забезпечення конкурентоспроможності – просування бренду. Проаналізовано етапи створення нового бренду відповідно до сучасної концепції. Досліджено сутність терміна «брендинг» з декількох позицій, зокрема розглянуто сутність індивідуальності бренду та його особливості. Визначено категорію «брендбук» та чинники, які впливають на нього. Метою статті є обґрунтування теоретичних і методичних засад брендингу як інструменту маркетингової діяльності підприємства та його впливу на конкурентоспроможність підприємства. Розглянуто інструменти брендингу, які використовуються тією чи іншою мірою. Проаналізовано, які переваги дає бренд споживачеві та власнику бренду. Аналіз питань управління брендом є актуальним, оскільки бренд є потужним інструментом для успішного бізнесу, він є необхідним чинником ефективного просування товарів на ринок.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЗаклад вищої освіти "Міжнародний університет бізнесу і праваuk_UA
dc.relation.ispartofseries6;67
dc.subjectідентичністьuk_UA
dc.subjectіндивідуальністьuk_UA
dc.subjectбрендuk_UA
dc.subjectбрендингuk_UA
dc.subjectпозиціонуванняuk_UA
dc.subjectбрендбукuk_UA
dc.subjectлоготипuk_UA
dc.subjectфірмовий стильuk_UA
dc.titleБРЕНДИНГ ЯК ЧИННИК ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВАuk_UA
dc.title.alternativeBranding as a factor of increasing the competitiveness of the enterpriseuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу