Показати скорочений опис матеріалу
Особливості психоемоційного стану та харчової поведінки студентської молоді в умовах вимушеної соціальної ізоляції, що спричинена пандемією covid-19
dc.contributor.author | Іскрун, Юлія Георгіївна | |
dc.date.accessioned | 2022-02-10T13:04:29Z | |
dc.date.available | 2022-02-10T13:04:29Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3962 | |
dc.description.abstract | В умовах поширення пандемії COVID-19 та з початком введення карантинних заходів українське суспільство постало перед низкою організаційних, освітніх, професійних, економічних і соціальних викликів. Дослідження психоемоційного стану студентської молоді та харчової поведінки є актуальним, адже складні психологічні процеси у свідомості й поведінці студентів цього віку, психоемоційні переживання пов’язані як із завершенням біологічного та фізіологічного розвитку, так і з адаптацією до нових умов навчання й проживання в умовах вимушеної ізоляції, спричиненої короновірусною хворобою. Вивчення показників психоемоційного стану (самопочуття, активності, настрою, особистісної та реактивної тривожності, депресії) студентів в умовах вимушеної соціальної ізоляції, спричиненої пандемією COVID-19, виявило ряд особливостей. | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | ;educ_2022_048 | |
dc.title | Особливості психоемоційного стану та харчової поведінки студентської молоді в умовах вимушеної соціальної ізоляції, що спричинена пандемією covid-19 | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Магістерські роботи
Магістерські роботи студентів факультету