Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorІскрун, Юлія Георгіївна
dc.date.accessioned2022-02-10T13:04:29Z
dc.date.available2022-02-10T13:04:29Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3962
dc.description.abstractВ умовах поширення пандемії COVID-19 та з початком введення карантинних заходів українське суспільство постало перед низкою організаційних, освітніх, професійних, економічних і соціальних викликів. Дослідження психоемоційного стану студентської молоді та харчової поведінки є актуальним, адже складні психологічні процеси у свідомості й поведінці студентів цього віку, психоемоційні переживання пов’язані як із завершенням біологічного та фізіологічного розвитку, так і з адаптацією до нових умов навчання й проживання в умовах вимушеної ізоляції, спричиненої короновірусною хворобою. Вивчення показників психоемоційного стану (самопочуття, активності, настрою, особистісної та реактивної тривожності, депресії) студентів в умовах вимушеної соціальної ізоляції, спричиненої пандемією COVID-19, виявило ряд особливостей.uk_UA
dc.relation.ispartofseries;educ_2022_048
dc.titleОсобливості психоемоційного стану та харчової поведінки студентської молоді в умовах вимушеної соціальної ізоляції, що спричинена пандемією covid-19uk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу