dc.contributor.author | Круль, Галина Ярославівна | |
dc.contributor.author | Заячук, Оксана Григорівна | |
dc.date.accessioned | 2022-11-03T14:03:30Z | |
dc.date.available | 2022-11-03T14:03:30Z | |
dc.date.issued | 2022-09-01 | |
dc.identifier.citation | Організація і технологія надання послуг гостинності : навч. посіб. 2-ге вид., перероб. і доп. Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022. 488 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-423-753-3 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4910 | |
dc.description.abstract | Запропоноване навчальне видання тематично розділене на три блоки: у першому розглянуто основні поняття сфери гостинності, в дру-гому висвітлено формування внутрішнього простору готелів, у третьому розділі розкрито процес обслуговування гостей у готелях, особливості ді-яльності провідних готельних служб та організації і надання основних і додаткових послуг у закладах гостинності, психологічні аспекти роботи з клієнтами. Посібник містить запитання і тести для самоконтролю, значний додатковий і довідковий матеріал.
Для викладачів і здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Ту-ризм», широкого кола зацікавлених читачів. | uk_UA |
dc.description.sponsorship | кафедра географії та менеджменту туризму | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича | uk_UA |
dc.subject | сфера гостинності | uk_UA |
dc.subject | послуги розміщення | uk_UA |
dc.subject | класифікація готелів | uk_UA |
dc.subject | заклади харчування | uk_UA |
dc.subject | служби готелів | uk_UA |
dc.title | Організація і технологія надання послуг гостинності | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |