Show simple item record

dc.contributor.authorБойда, Світлана
dc.contributor.authorСобко, Анастасія
dc.date.accessioned2023-03-27T13:58:00Z
dc.date.available2023-03-27T13:58:00Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationБойда С., Собко А. Методи підвищення конкурентоспроможності української продукції на світовому ринку. Стратегічні імперативи сучасного менеджменту: Зб. Матеріалів VI Міжнародної науково-практичної конференції [Електронний ресурс]. – К.: КНЕУ, 2022. 370 с. С. 112-116.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-926-416-9
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6770
dc.description.abstractДосліджено поняття «конкурентоспроможність продукції», обґрунтовано основні методи підвищення конкурентоспроможності продукції. Проаналізовано динаміку інноваційної активності промислових підприємств України. Визначено чинники, які впливають на формування конкурентоспроможності продукції.uk_UA
dc.description.sponsorshipЕкономічної теорії, менеджменту і адмініструванняuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherКНЕУuk_UA
dc.subjectметодиuk_UA
dc.subjectринокuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectконкуренціяuk_UA
dc.subjectменеджментuk_UA
dc.titleМетоди підвищення конкурентоспроможності української продукції на світовому ринкуuk_UA
dc.title.alternativeMETHODS OF INCREASING THE COMPETITIVENESS OF UKRAINIAN PRODUCTS ON THE WORLD MARKETuk_UA
dc.typeThesisuk_UA


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record