Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorSachko, Anastasiia
dc.contributor.authorSema, Oksana
dc.date.accessioned2024-12-18T09:50:41Z
dc.date.available2024-12-18T09:50:41Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.citationТехнології молекулярної кухні: методичні рекомендації до лабораторних робіт / уклад.: А.В. Сачко, О.В. Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024. 32 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11243
dc.description.abstractМетодичні рекомендації містять вказівки до лабораторних робіт, запланованих із курсу «Технології молекулярної кухні», будуть корисні студентам спеціальності 181 Харчові технології та інших суміжних спеціальностей.uk_UA
dc.description.sponsorshipХімії та експертизи харчової продукціїuk_UA
dc.subjectмолекулярна кухняuk_UA
dc.subjectсферифікаціяuk_UA
dc.subjectемільсіїuk_UA
dc.subjectметод су-відuk_UA
dc.titleТехнології молекулярної кухні: методичні рекомендації до лабораторних робітuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу