Бакалаврські роботи студентів факультету

Recent Submissions

  • Тайм менеджмент: шляхи підвищення ефективності використання робочого часу в організації 

    Губчак, Наталія Миколаївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
    У кваліфікаційній роботі здійснено теоретичне узагальнення та аналіз шляхів підвищення ефективності використання робочого часу в організації на прикладі готельно-ресторанного комплексу VICTORIA DELUXE. Охарактеризовано ...
  • Впровадження на практиці науково-прикладного проєкту ЄС ,,HERITAGE” щодо розвитку туризму у Чернівецькій області та Сучавському повіті. 

    Заєць, Марія Василівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
    У кваліфікаційній роботі впроваджено у практику екскурсійної діяльності Чернівецької області науково-прикладний проєкт ,,HERITAGE”. Впровадження здійснено шляхом розробки авторського екскурсіного туристичного маршруту ...
  • Менеджмент в управлінні якістю продукції 

    Андрусяк, Євгенія Миколаївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
    У кваліфікаційній роботі визначено сутність системи управління якістю послуг туристичних підприємств, надано загальну характеристику діяльності туристичної агенції «Квитки у літо»; здійснено оцінку менеджменту якості та ...
  • Мотивація праці персоналу як фактор підвищення ефективного управління (на прикладі компанії Bacara Coffee) 

    Лупашку, Максим Віталійович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
    У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні аспекти сутності мотивації персоналу та визначення ролі мотивації у підвищенні ефективності системи управління; охарактеризовано компанію Bacara Coffee та основні напрями її ...
  • Управління інноваційним розвитком підприємства (на прикладі туристичної компанії «JOIN UP») 

    Шпинет, Анна Борисівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
    У кваліфікаційній роботі розкрито теоретико-методичні основи дослідження інноваційного розвитку підприємства; охарактеризовано інновації у сфері послуг; проаналізовано профіль туристичної компанії «JOIN UP» та її ...
  • Формування іміджу туристичного підприємства (на прикладі ТОВ «ДМ Тур Сервіс») 

    Іванюк, Анастасія Ігорівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
    У роботі розглянуто основні теоретичні підходи до формування іміджу туристичної організації, проаналізовано чинники, що впливають на його створення та підтримку, а також надано практичні методи та інструменти, які можуть ...
  • Особливості організації екскурсійної діяльності для осіб з інвалідністю: управлінський аспект 

    Шеремета, Ростислав Володимирович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
    У роботі охарактеризовано управлінські аспекти екскурсійної діяльності для осіб з інвалідністю, виокремленно основниі організаційні та запропоновано методичн рекомендацій щодо організації екскурсійного обслуговування ...
  • Менеджмент розвитку медичного туризму на сучасному етапі 

    Руснак, Наталія Юріївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
    У кваліфікаційній роботі розглянуто особливості розвитку медичного туризму на сучасному етапі. Досліджено феномен медичного туризму як сегменту глобальної туристичної індустрії, проаналізовано його тенденції, фактори впливу, ...
  • Управління ринком туристичних послуг в умовах воєнних конфліктів 

    Малиш, Антоніна Михайлівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
    У роботі розглянуто теоретичні основи управління туристичним ринком в кризових умовах, аналізуються практичні кейси з різних країн, що стикалися з подібними викликами. Дослідження включає аналіз стратегій кризового ...
  • Сучасні тенденції впровадження інновацій готельно-ресторанними підприємствами 

    Касько, Каріна Андріївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
    У роботі проведено аналіз та оцінку сучасних інновацій, визначено глибину їх впливу на конкурентоспроможність та ефективність діяльності готельно-ресторанних підприємств. Вивчено використання цифрових технологій, таких як ...
  • Менеджмент туристичного бізнесу в економічному просторі України 

    Гаврилюк, Христина Анатоліївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
    У роботі розглянуто базові аспекти розвитку туризму в Україні, зокрема динаміку та структуру туристичного потоку, основні чинники, що впливають на розвиток туристичного бізнесу, а також стратегії просування та конкурентні ...
  • Сучасний стан та тенденції розвитку інфраструктури екотуризму 

    Лесюк, Володимир Романович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
    У роботі визначено основні характеристики, які відрізняють екотуризм від інших видів туризму. Проаналізовано різні підходи до визначення принципів екотуризму, включаючи етичні аспекти, взаємодію з місцевими громадами та ...