dc.contributor.author | Сема, Оксана Василівна | |
dc.contributor.author | Чимпоєш, Ангеліна | |
dc.date.accessioned | 2021-12-23T20:10:06Z | |
dc.date.available | 2021-12-23T20:10:06Z | |
dc.date.issued | 2021-04 | |
dc.identifier.citation | Чимпоєш А.О., Сема О.В. Технологія випікання хліба з використанням композитних сумішей борошна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. – С.65. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3163 | |
dc.description.sponsorship | Хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія випікання хліба з використанням композитних сумішей борошна | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |