Show simple item record

dc.contributor.authorФедоров, Віктор Михайлович
dc.contributor.authorKobasa, Igor
dc.contributor.authorДійчук, Володимир Васильович
dc.date.accessioned2022-02-16T18:20:56Z
dc.date.available2022-02-16T18:20:56Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4065
dc.description.abstractПодано теоретичні відомості та рекомендації до лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза харчової продукції». Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології.uk_UA
dc.publisherВидавництво та друкарня Чернівецького національного університетуuk_UA
dc.subjectекспертиза сировиниuk_UA
dc.subjectекспертиза м’яса та м’ясних продуктівuk_UA
dc.subjectекспертиза риби та рибних продуктівuk_UA
dc.subjectекспертиза хлібобулочних виробівuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза харчової продукції : навч.-метод. посібникuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record