ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ СЕРВІСІ
Дата
2023-12-21Автор
Брик, Степан Дмитрович
Іванунік, Віталій Олександрович
Metadata
Показати повний опис матеріалуКороткий опис(реферат)
У виданні розглянуті лабораторні роботи стосуються, насамперед, прикладних аспектів управлінської діяльності у туризмі та готельно-ресторанному сервісі, де функція працівника у процесі прийняття швидкого, інноваційного та вдалого рішення визначальна. Методичні вказівки містять завдання до лабораторних робіт, що пропонуються студентам освітньої програми ”Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг”.
Для фахівців, викладачів і студентів, що спеціалізуються в галузі туризму та готельно-ресторанного господарства.