Показати скорочений опис матеріалу
ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ СЕРВІСІ
dc.contributor.author | Брик, Степан Дмитрович | |
dc.contributor.author | Іванунік, Віталій Олександрович | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T13:47:46Z | |
dc.date.available | 2023-12-26T13:47:46Z | |
dc.date.issued | 2023-12-21 | |
dc.identifier.citation | Інформаційні системи і технології в туризмі та готельно-ресторанному сервісі : метод. вказівки до лаб. робіт / уклад. : С.Д. Брик, В.О. Іванунік. Чернівці : Чернівец. нац. ун-т, 2023. 60 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8774 | |
dc.description.abstract | У виданні розглянуті лабораторні роботи стосуються, насамперед, прикладних аспектів управлінської діяльності у туризмі та готельно-ресторанному сервісі, де функція працівника у процесі прийняття швидкого, інноваційного та вдалого рішення визначальна. Методичні вказівки містять завдання до лабораторних робіт, що пропонуються студентам освітньої програми ”Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг”. Для фахівців, викладачів і студентів, що спеціалізуються в галузі туризму та готельно-ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича | uk_UA |
dc.subject | інформаційні системи | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний сервіс | uk_UA |
dc.subject | комунікації | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.title | ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ СЕРВІСІ | uk_UA |
dc.title.alternative | Методичні вказівки до лабораторних занять | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Видання видавництва "Рута"
Видання видавництва "Рута"