Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorБрик, Степан Дмитрович
dc.contributor.authorІванунік, Віталій Олександрович
dc.date.accessioned2023-12-26T13:47:46Z
dc.date.available2023-12-26T13:47:46Z
dc.date.issued2023-12-21
dc.identifier.citationІнформаційні системи і технології в туризмі та готельно-ресторанному сервісі : метод. вказівки до лаб. робіт / уклад. : С.Д. Брик, В.О. Іванунік. Чернівці : Чернівец. нац. ун-т, 2023. 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8774
dc.description.abstractУ виданні розглянуті лабораторні роботи стосуються, насамперед, прикладних аспектів управлінської діяльності у туризмі та готельно-ресторанному сервісі, де функція працівника у процесі прийняття швидкого, інноваційного та вдалого рішення визначальна. Методичні вказівки містять завдання до лабораторних робіт, що пропонуються студентам освітньої програми ”Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг”. Для фахівців, викладачів і студентів, що спеціалізуються в галузі туризму та готельно-ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherВидавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковичаuk_UA
dc.subjectінформаційні системиuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний сервісuk_UA
dc.subjectкомунікаціїuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.titleІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ СЕРВІСІuk_UA
dc.title.alternativeМетодичні вказівки до лабораторних занятьuk_UA
dc.typeBookuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу