ЕКОНОМІКА І УПРАВЛІННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАНОМУ СЕРВІСІ ТА ТУРОПЕРЕЙТИНГУ
Дата
2023-12-27Автор
Іванунік, Віталій Олександрович
Брик, Степан Дмитрович
Metadata
Показати повний опис матеріалуКороткий опис(реферат)
Розглянуті у виданні практичні роботи стосуються, насамперед, прикладних аспектів економічної та управлінської діяльності у готельно-ресторанному сервісі та туроперейтингу, де функція менеджера у процесі прийняття керівного, інноваційного рішення визначальна. Методичні вказівки містять завдання до практичних робіт, що пропонуються студентам освітньої програми ”Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг”.
Для фахівців, викладачів і студентів, що спеціалізуються в галузі туризму та готельно-ресторанного господарства.