Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorІванунік, Віталій Олександрович
dc.contributor.authorБрик, Степан Дмитрович
dc.date.accessioned2024-01-04T09:42:02Z
dc.date.available2024-01-04T09:42:02Z
dc.date.issued2023-12-27
dc.identifier.citationЕкономіка і управління в готельно-ресторанному сервісі та туроперейтингу : метод. вказівки до практ. занять / уклад. : В.О. Іванунік., С.Д. Брик. Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023. 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8805
dc.description.abstractРозглянуті у виданні практичні роботи стосуються, насамперед, прикладних аспектів економічної та управлінської діяльності у готельно-ресторанному сервісі та туроперейтингу, де функція менеджера у процесі прийняття керівного, інноваційного рішення визначальна. Методичні вказівки містять завдання до практичних робіт, що пропонуються студентам освітньої програми ”Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг”. Для фахівців, викладачів і студентів, що спеціалізуються в галузі туризму та готельно-ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherВидавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковичаuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний сервісuk_UA
dc.subjectтуроперейтингuk_UA
dc.subjectкомунікаціїuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.titleЕКОНОМІКА І УПРАВЛІННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАНОМУ СЕРВІСІ ТА ТУРОПЕРЕЙТИНГУuk_UA
dc.title.alternativeМетодичні вказівки до практичних занятьuk_UA
dc.typeBookuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу