dc.contributor.author | Іванунік, Віталій Олександрович | |
dc.contributor.author | Брик, Степан Дмитрович | |
dc.date.accessioned | 2024-01-04T09:42:02Z | |
dc.date.available | 2024-01-04T09:42:02Z | |
dc.date.issued | 2023-12-27 | |
dc.identifier.citation | Економіка і управління в готельно-ресторанному сервісі та туроперейтингу : метод. вказівки до практ. занять / уклад. : В.О. Іванунік., С.Д. Брик. Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023. 52 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8805 | |
dc.description.abstract | Розглянуті у виданні практичні роботи стосуються, насамперед, прикладних аспектів економічної та управлінської діяльності у готельно-ресторанному сервісі та туроперейтингу, де функція менеджера у процесі прийняття керівного, інноваційного рішення визначальна. Методичні вказівки містять завдання до практичних робіт, що пропонуються студентам освітньої програми ”Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг”.
Для фахівців, викладачів і студентів, що спеціалізуються в галузі туризму та готельно-ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний сервіс | uk_UA |
dc.subject | туроперейтинг | uk_UA |
dc.subject | комунікації | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.title | ЕКОНОМІКА І УПРАВЛІННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАНОМУ СЕРВІСІ ТА ТУРОПЕРЕЙТИНГУ | uk_UA |
dc.title.alternative | Методичні вказівки до практичних занять | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |