Показати скорочений опис матеріалу
Технології молекулярної кухні: методичні рекомендації до лабораторних робіт
dc.contributor.author | Sachko, Anastasiia | |
dc.contributor.author | Sema, Oksana | |
dc.date.accessioned | 2024-12-18T09:50:41Z | |
dc.date.available | 2024-12-18T09:50:41Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Технології молекулярної кухні: методичні рекомендації до лабораторних робіт / уклад.: А.В. Сачко, О.В. Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024. 32 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11243 | |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації містять вказівки до лабораторних робіт, запланованих із курсу «Технології молекулярної кухні», будуть корисні студентам спеціальності 181 Харчові технології та інших суміжних спеціальностей. | uk_UA |
dc.description.sponsorship | Хімії та експертизи харчової продукції | uk_UA |
dc.subject | молекулярна кухня | uk_UA |
dc.subject | сферифікація | uk_UA |
dc.subject | емільсії | uk_UA |
dc.subject | метод су-від | uk_UA |
dc.title | Технології молекулярної кухні: методичні рекомендації до лабораторних робіт | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Навчально-методичне забезпечення
Навчально-методичне забезпечення дисциплін викладачами інституту