Перегляд Навчально-методичне забезпечення по назві
Зараз показуються 1-20 з 60
-
Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberry
(Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: Наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених (м. Харків, 26 жовтня 2022 р.), 2022-10) -
Агровиробничі групи ґрунтів і агрохімічна паспортизація земель сільськогосподарського призначення в Україні
(2022)Наведено агровиробничі групи ґрунтів України та описано принципи їх складання для окремих землеволодінь на основі ґрунтово-картографічних обстежень. Призначено для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 193 «Геодезія ... -
Аналіз природних об’єктів і продуктів харчування: метод. реком. до лабор. робіт
(2019)Видання містить рекомендації до низки лабораторних робіт спецкурсу Аналіз природних об’єктів і продуктів харчування для студентів спеціальності 102 Хімія. Можуть бути корисні студентам спеціальностей 181 Харчові технології, ... -
Аналітична хімія. Якісний та кількісний аналіз : Навчальний посібник
(Видавництво та друкарня ЧНУ, 2022)Навчальний посібник містить окремі розділи якісного та кількісного аналізу. Розглянуті приклади розрахункових задач, розв’язання яких дозволить глибше засвоїти теоретичні основи предмета. У практичній частині наведено ... -
Біологія продуцентів БАР
(2021)У навчально-методичному посібнику подано короткі відомості про основні методи дослідження речовин спеціалізованого обміну, розроблено банк тестових завдань для перевірки знань студентів. Для студентів спеціальності ... -
Біоорганічна хімія
(2020)У посібнику подані лабораторні роботи і тестові завдання для формування комплексних знань студентів з особливостей хімічної структури та властивостей біологічних молекул, задіяних у ключових процесах життєдіяльності організмів. -
Біохімічні механізми ушкодження клітин : навч.-метод. посіб
(ЧНУ, 2022)Видання містить дидактичні матеріали, необхідні для самостійної підготовки до практичних занять з дисципліни Біохімічні механізми ушкодження клітин та для аудиторних занять. Наведена базова інформація про біохімічні механізми ... -
Біохімія. Тестові завдання з лабораторного практикуму
(Чернівці: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2019)У виданні викладено тестові завдання для лабораторного практикуму з нормативного курсу «Біохімія» для самостійної роботи студентів. Посібник підготовлений для проведення поточного контролю знань та набуття практичних умінь ... -
Вірусологія
(Харків-Мачулін, 2022)Навчальний посібник для лабораторних занять підготовлений згідно з програмою нормативного курсу «Вірусологія» для студентів біологічних спеціальностей. Видання допоможе студентам у виконанні завдань на лабораторних ... -
Генетика: збірник задач
(Чернівецький національний університет, 2015)В навчальному посібнику викладені задачі з генетики, які допомагають засвоїти теоретичний матеріал, застосовувати генетичні знання на практиці, проводити генетичні дослідження, розвивають генетичне мислення. Представлені ... -
ГНСС-технології у землеустрої Навчально-методичний посібник
(2022)Навчальний посібник написано згідно із затвердженим стандартом вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Враховано особливості освітньо-професійної ... -
Гістологія: навчально-методичний посібник
(Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2019-12-23)Проаналізовано сучасні дані щодо морфофункціональних особливостей клітинних типів та утворених з них тканин, гістогенезу як комплексу координованих у часі і просторі процесів проліферації, диференціації, детермінації, ... -
ДЕРЖАВНИЙ НАГЛЯД (КОНТРОЛЬ) ЗА ДОТРИМАННЯМ ВИМОГ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ИКОРИСТАННЯ ТА ОХОРОНИ ЗЕМЕЛЬ
(2023)Розкрито механізми та способи здійснення державного нагляду (контролю) за дотриманням вимог законодавства у сфері використання та охорони земель органами місцевого самоврядування. Наведено порядок оформлення державними ... -
Дипломне проєктування Методичні рекомендації для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» Освітня програма «Землеустрій та кадастр»
(2022)У методичних рекомендаціях наведено основні вимоги щодо організації процесу та розробки дипломного (магістерського) проєкту, його оформлення, перевірки і рецензування. Методичні рекомендації покликані сприяти якості ... -
Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів: навч. посібник
(2015)Навчальний посібник складається з чотирьох частин, які містять теоретичний матеріал, низку лабораторних робіт, завдання для самостійної та індивідуальної роботи. Основна увага приділена безпеці харчових продуктів, розглянуто ... -
Загальна біотехнологія: навчально-методичний посібник. Модуль1
(2017)Навчально-методичний посібник розроблений згідно з програмою нормативного курсу „Загальна біотехнологія”. Видання дозволяє полегшити засвоєння студентами теоретичних і практичних питань з курсу «Загальна біотехнологія». Для ... -
Загальна цитологія: робочий зошит для лабораторних занять
(2020)У робочому зошиті подано лабораторний практикум з дисципліни ''Загальна цитологія'', у якому наведені різнорівневі завдання. Для виконання практичних завдань студентам пропунується вивчення мікрофотографій цитологічних препаратів. -
ЗБІРНИК ЗАВДАНЬ З КУРСУ «ОРГАНІЧНА ХІМІЯ»
(2023)У збірнику наведено робочу програму, плани проведення лекцій і лабораторних занять з органічної хімії, регламент модульної системи, тести, запитання та завдання модульних контрольних робіт, подано теми для самостійного ... -
Лабораторний практикум із біохімії
(Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2019)У виданні подано лабораторні роботи з основних розділів нормативного курсу «Біохімія», які охоплюють методи якісного та кількісного аналізу біомолекул – протеїнів, ензимів, вуглеводів, ліпідів, вітамінів і гормонів. ... -
Методи контролю якості харчових продуктів: метод. рекомендації до лаб. робіт
(2013)Наведено рекомендації до лабораторних робіт з курсу “Методи контролю складу та якості харчових продуктів”. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю “Харчові технології та інженерія”. Може ...