Показати скорочений опис матеріалу
Екологічна безпека технологій у харчових виробництвах: методичні рекомендації до лабораторних робіт
dc.contributor.author | Sema, Oksana | |
dc.contributor.author | Sachko, Anastasiia | |
dc.date.accessioned | 2024-12-18T10:06:20Z | |
dc.date.available | 2024-12-18T10:06:20Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Екологічна безпека технологій у харчових виробництвах: методичні рекомендації до лабораторних робіт / уклад. : Сема О.В., Сачко А.В. Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024. 32 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11244 | |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації містять вказівки до лабораторних робіт, запланованих із курсу «Екологічна безпека технологій у харчових виробництвах», зокрема подані теоретичні відомості, хід виконання лабораторних і практичних робіт, наведено список рекомендованої літератури. | uk_UA |
dc.description.sponsorship | Хімії та експертизи харчової продукції | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | екологічна безпека | uk_UA |
dc.subject | стічні води | uk_UA |
dc.subject | утилізація відходів | uk_UA |
dc.title | Екологічна безпека технологій у харчових виробництвах: методичні рекомендації до лабораторних робіт | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Навчально-методичне забезпечення
Навчально-методичне забезпечення дисциплін викладачами інституту