Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorSema, Oksana
dc.contributor.authorSachko, Anastasiia
dc.date.accessioned2024-12-18T10:06:20Z
dc.date.available2024-12-18T10:06:20Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.citationЕкологічна безпека технологій у харчових виробництвах: методичні рекомендації до лабораторних робіт / уклад. : Сема О.В., Сачко А.В. Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024. 32 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11244
dc.description.abstractМетодичні рекомендації містять вказівки до лабораторних робіт, запланованих із курсу «Екологічна безпека технологій у харчових виробництвах», зокрема подані теоретичні відомості, хід виконання лабораторних і практичних робіт, наведено список рекомендованої літератури.uk_UA
dc.description.sponsorshipХімії та експертизи харчової продукціїuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectекологічна безпекаuk_UA
dc.subjectстічні водиuk_UA
dc.subjectутилізація відходівuk_UA
dc.titleЕкологічна безпека технологій у харчових виробництвах: методичні рекомендації до лабораторних робітuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу