Show simple item record

dc.contributor.authorСачко, Анастасія Валеріївна
dc.contributor.authorСема, Оксана Василівна
dc.contributor.authorВоробець, Марія Михайлівна
dc.contributor.authorБорук, Сергій Дмитрович
dc.date.accessioned2021-12-22T17:38:22Z
dc.date.available2021-12-22T17:38:22Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationХарчові технології. Особливості виготовлення та оцінка якості м’ясо-молочної продукції: навч. посібник / укл. Сачко А.В., Сема О.В., Воробець М.М., Борук С.Д. – Чернівці: Чернівецький нац. ун-т ім. Юрія Федьковича, 2020. – 96 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3159
dc.description.abstractНавчально-методичний посібник для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про базові технології молочних та м’ясних виробництв: відомості про сировину, технологічні лінії, обладнання, яке використовується, дані про властивості готової продукції та принципи оцінки її якості.uk_UA
dc.description.sponsorshipХімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукціїuk_UA
dc.publisherВидавництво та друкарня Чернівецького національного університетуuk_UA
dc.subjectтехнологія молока та молочних продуктівuk_UA
dc.subjectм’ясо та м’ясна продукціяuk_UA
dc.subjectоцінка якостіuk_UA
dc.titleХарчові технології. Особливості виготовлення та оцінка якості м’ясо-молочної продукціїuk_UA
dc.typeBookuk_UA


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record