Показати скорочений опис матеріалу
Харчові технології. Особливості виготовлення та оцінка якості м’ясо-молочної продукції
dc.contributor.author | Сачко, Анастасія Валеріївна | |
dc.contributor.author | Сема, Оксана Василівна | |
dc.contributor.author | Воробець, Марія Михайлівна | |
dc.contributor.author | Борук, Сергій Дмитрович | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T17:38:22Z | |
dc.date.available | 2021-12-22T17:38:22Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Харчові технології. Особливості виготовлення та оцінка якості м’ясо-молочної продукції: навч. посібник / укл. Сачко А.В., Сема О.В., Воробець М.М., Борук С.Д. – Чернівці: Чернівецький нац. ун-т ім. Юрія Федьковича, 2020. – 96 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3159 | |
dc.description.abstract | Навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про базові технології молочних та м’ясних виробництв: відомості про сировину, технологічні лінії, обладнання, яке використовується, дані про властивості готової продукції та принципи оцінки її якості. | uk_UA |
dc.description.sponsorship | Хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету | uk_UA |
dc.subject | технологія молока та молочних продуктів | uk_UA |
dc.subject | м’ясо та м’ясна продукція | uk_UA |
dc.subject | оцінка якості | uk_UA |
dc.title | Харчові технології. Особливості виготовлення та оцінка якості м’ясо-молочної продукції | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Навчально-методичне забезпечення
Навчально-методичне забезпечення дисциплін викладачами інституту