Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorВоробець, Марія Михайлівна
dc.contributor.authorSachko, Anastasiia
dc.contributor.authorСема, Оксана Василівна
dc.contributor.authorБорук, Сергій Дмитрович
dc.date.accessioned2022-02-02T18:18:27Z
dc.date.available2022-02-02T18:18:27Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3684
dc.description.abstractМетодичні рекомендації містять вказівки до лабораторних робіт, запланованих із курсу Органолептичний аналіз харчових продуктів, зокрема подані методики органолептичного аналізу низки харчових продуктів і визначення запахового числа деяких продуктів харчування. Для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання.uk_UA
dc.publisherВидавництво та друкарня Чернівецького національного університетуuk_UA
dc.subjectсенсорний аналізuk_UA
dc.subjectорганолептичний аналізuk_UA
dc.subjectорганолептична оцінкаuk_UA
dc.titleОрганолептичний аналіз харчових продуктів: методичні рекомендації до лабораторних робітuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу