Показати скорочений опис матеріалу
Органолептичний аналіз харчових продуктів: методичні рекомендації до лабораторних робіт
dc.contributor.author | Воробець, Марія Михайлівна | |
dc.contributor.author | Sachko, Anastasiia | |
dc.contributor.author | Сема, Оксана Василівна | |
dc.contributor.author | Борук, Сергій Дмитрович | |
dc.date.accessioned | 2022-02-02T18:18:27Z | |
dc.date.available | 2022-02-02T18:18:27Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3684 | |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації містять вказівки до лабораторних робіт, запланованих із курсу Органолептичний аналіз харчових продуктів, зокрема подані методики органолептичного аналізу низки харчових продуктів і визначення запахового числа деяких продуктів харчування. Для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету | uk_UA |
dc.subject | сенсорний аналіз | uk_UA |
dc.subject | органолептичний аналіз | uk_UA |
dc.subject | органолептична оцінка | uk_UA |
dc.title | Органолептичний аналіз харчових продуктів: методичні рекомендації до лабораторних робіт | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Навчально-методичне забезпечення
Навчально-методичне забезпечення дисциплін викладачами інституту