Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorKobasa, Igor
dc.contributor.authorЧебан, Лариса Миколаївна
dc.contributor.authorВоробець, Марія Михайлівна
dc.contributor.authorЮкало, Володимир Глібович
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитрович
dc.date.accessioned2022-02-03T17:33:33Z
dc.date.available2022-02-03T17:33:33Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3704
dc.description.abstractНавчальний посібник висвітлює теоретичні основи щодо безпеки та мікробіології харчових продуктів. Розглянуті загальні рекомендації для проведення аналізу і розробки нових методик визначення вмісту елементів у сировині та продуктах харчування. Для студентів хіміко-технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів напряму підготовки 6.051701 „Харчові технології та інженерія” (професійне спрямування „Експертиза харчових продуктів”)uk_UA
dc.subjectбезпека харчових продуктівuk_UA
dc.subjectмікробіологія харчових продуктівuk_UA
dc.subjectхімічний аналіз харчових продуктівuk_UA
dc.titleХімічний та мікробіологічний аналіз харчової продукції: навчальний посібникuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу