Показати скорочений опис матеріалу
Хімічний аналіз продуктів харчування: метод. рекомендації до лаб. робіт
dc.contributor.author | Воробець, Марія Михайлівна | |
dc.contributor.author | Волощук, Анатолій Григорович | |
dc.contributor.author | Горлій, А.С. | |
dc.date.accessioned | 2022-02-03T17:47:25Z | |
dc.date.available | 2022-02-03T17:47:25Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3705 | |
dc.description.abstract | Наведено рекомендації до лабораторних робіт з курсу “Хімічний аналіз продуктів харчування”. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю “Харчові технології та інженерія”. | uk_UA |
dc.subject | м’ясні продукти | uk_UA |
dc.subject | молочні продукти | uk_UA |
dc.subject | якісний та кількісний аналіз вуглеводів | uk_UA |
dc.title | Хімічний аналіз продуктів харчування: метод. рекомендації до лаб. робіт | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Навчально-методичне забезпечення
Навчально-методичне забезпечення дисциплін викладачами інституту