Показати скорочений опис матеріалу
Аналіз природних об’єктів і продуктів харчування: метод. реком. до лабор. робіт
dc.contributor.author | Воробець, Марія Михайлівна | |
dc.contributor.author | Kobasa, Igor | |
dc.contributor.author | Дійчук, Володимир Васильович | |
dc.contributor.author | Sachko, Anastasiia | |
dc.contributor.author | Водянка, Л.Д. | |
dc.date.accessioned | 2022-02-03T17:56:26Z | |
dc.date.available | 2022-02-03T17:56:26Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3706 | |
dc.description.abstract | Видання містить рекомендації до низки лабораторних робіт спецкурсу Аналіз природних об’єктів і продуктів харчування для студентів спеціальності 102 Хімія. Можуть бути корисні студентам спеціальностей 181 Харчові технології, 014.06 Середня освіта (хімія) та для учнів Малої Академії Наук України. | uk_UA |
dc.subject | аналіз природних об’єктів | uk_UA |
dc.subject | аналіз продуктів харчування | uk_UA |
dc.title | Аналіз природних об’єктів і продуктів харчування: метод. реком. до лабор. робіт | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Навчально-методичне забезпечення
Навчально-методичне забезпечення дисциплін викладачами інституту