Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorВоробець, Марія Михайлівна
dc.contributor.authorSachko, Anastasiia
dc.contributor.authorKobasa, Igor
dc.date.accessioned2022-02-03T18:01:29Z
dc.date.available2022-02-03T18:01:29Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3707
dc.description.abstractПодано теоретичні відомості та рекомендації до лабораторних робіт із курсу «Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації». Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 – Харчові технології.uk_UA
dc.subjectідентифікація та виявлення фальсифікаціїuk_UA
dc.titleІдентифікація та методи виявлення фальсифікації: навчальний посібникuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу