Показати скорочений опис матеріалу
Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації: навчальний посібник
dc.contributor.author | Воробець, Марія Михайлівна | |
dc.contributor.author | Sachko, Anastasiia | |
dc.contributor.author | Kobasa, Igor | |
dc.date.accessioned | 2022-02-03T18:01:29Z | |
dc.date.available | 2022-02-03T18:01:29Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3707 | |
dc.description.abstract | Подано теоретичні відомості та рекомендації до лабораторних робіт із курсу «Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації». Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 – Харчові технології. | uk_UA |
dc.subject | ідентифікація та виявлення фальсифікації | uk_UA |
dc.title | Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації: навчальний посібник | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Навчально-методичне забезпечення
Навчально-методичне забезпечення дисциплін викладачами інституту