Інженерія безпеки та охорона праці: навчальний посібник
dc.contributor.author | Борук, Сергій Дмитрович | |
dc.date.accessioned | 2022-02-05T20:12:14Z | |
dc.date.available | 2022-02-05T20:12:14Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3804 | |
dc.description.abstract | Навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про основні виробничи небезпеки та напрями зменшення впливу негативних факторів на життя та здоров’я працівників. | uk_UA |
dc.subject | основи виробничої безпеки | uk_UA |
dc.subject | пожежна безпека | uk_UA |
dc.subject | безпечні умови праці | uk_UA |
dc.title | Інженерія безпеки та охорона праці: навчальний посібник | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Навчально-методичне забезпечення
Навчально-методичне забезпечення дисциплін викладачами інституту