Show simple item record

dc.contributor.authorБорук, Сергій Дмитрович
dc.contributor.authorФедоров, Віктор Михайлович
dc.date.accessioned2022-02-16T17:30:35Z
dc.date.available2022-02-16T17:30:35Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4061
dc.description.abstractНавчально-методичний посібник для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про основні напрями модернізації технологічних процесів харчового виробництва.uk_UA
dc.publisherВидавництво та друкарня Чернівецького національного університетуuk_UA
dc.subjectмодернізація промислових підприємствuk_UA
dc.subjectцифрові технологіїuk_UA
dc.subjectекологічні аспектиuk_UA
dc.titleМодернізація технологічних процесів харчових: Навчальний посібникuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record