Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorБорук, Сергій Дмитрович
dc.contributor.authorФедоров, Віктор Михайлович
dc.date.accessioned2022-02-16T17:36:56Z
dc.date.available2022-02-16T17:36:56Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4062
dc.description.abstractНавчально-методичний посібник для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про основні напрями контролю проведення виробничих процесів.uk_UA
dc.subjectсистеми моніторингуuk_UA
dc.subjectмоніторинг товарної продукціїuk_UA
dc.titleМоніторинг виробничих процесів: Навчальний посібникuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу