Показати скорочений опис матеріалу
Технологічна експертиза харчової продукції : навч.-метод. посібник
dc.contributor.author | Федоров, Віктор Михайлович | |
dc.contributor.author | Kobasa, Igor | |
dc.contributor.author | Дійчук, Володимир Васильович | |
dc.date.accessioned | 2022-02-16T18:20:56Z | |
dc.date.available | 2022-02-16T18:20:56Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://archer.chnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4065 | |
dc.description.abstract | Подано теоретичні відомості та рекомендації до лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза харчової продукції». Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології. | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету | uk_UA |
dc.subject | експертиза сировини | uk_UA |
dc.subject | експертиза м’яса та м’ясних продуктів | uk_UA |
dc.subject | експертиза риби та рибних продуктів | uk_UA |
dc.subject | експертиза хлібобулочних виробів | uk_UA |
dc.title | Технологічна експертиза харчової продукції : навч.-метод. посібник | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Навчально-методичне забезпечення
Навчально-методичне забезпечення дисциплін викладачами інституту